top of page

TERAPEUTISK ÅNDEDRÆTSTERAPI

Flower i Sunlight

Åndedrætsterapi kan være en dyb forløsende og transformerende proces.   

Åndedrætsterapi

Terapeutisk åndedrætsterapi er inspireret af Holotropisk åndedrætsterapi, som er udviklet af Stanislav Grof. Det er en særdeles effektiv og kraftfuld metode til selvudvikling og healing.

Ved at arbejde intenst med åndedrættet og forløsende kropsarbejde, skabes der adgang til bevidsthedslag, som kan være svære at nå med samtale.

Samtidig bearbejdes dybtliggende spændinger og der frigives energi, som medfører bedre kontakt til dig selv og dine ressourcer.

Åndedrætsterapien giver mulighed for healing af traumer og du kan få adgang til oprindelige grundtilstande, følelser af fred og glæde.

Åndedrætsterapi kan være en hjælp hvis du har udfordringer som stress, sorg, manglende overskud eller manglende kontakt til dig selv.

 

Behandlingen består af:

Vi starter med en indledende samtale, incl. orientering om praktiske forhold undervejs. Eller andre ting du har brug for at vide, for at kunne være helt tryg. Herunder en snak om dit helbred, da du skal være sund og rask.

 

Du ligger behageligt på en madras på gulvet, med pude og tæpper. Du får et sovebind for øjnene.

Undervejs spilles der højt udtryksfuldt musik til at støtte processen. Processen støttes desuden af kropsarbejde, hvis du ønsker det.

 

Du bliver guidet til at trække vejret dybt og i et rytmisk vedvarende tempo. Vejrtrækning holdes så længe som muligt i gennem forløbet på ca. 1 ½ time. Når man trækker vejret på denne intense måde bliver blodet basisk og andre dele af hjernen tager over. 

Der afsluttes med integration af oplevelserne. Du inviteres f.eks. til at tegne en mandala (tegning i cirkel). 

Du kan vælge åndedrætsterapi som en del af et terapiforløb.

                Åndedrætsterapi 90 min. 900,- kr.          

bottom of page