Her kan du læse hvad mine klienter siger:

Jeg har fået en indre ro

Jeg føler jeg endelig har købt billet til den rejse jeg har ledt efter hele mit liv.

Det var mit svar, da Dorthe efter vores allerførste samtale, spurgte hvordan jeg havde det..... 

Jeg startede i terapi for 1  år siden. Jeg var sygemeldt med stress for 2. gang på under 3 år og jeg vidste jeg var nødt til at tage ansvar for mit eget liv hvis det ikke skulle være en tilbagevendende begivenhed. Det var ikke mit arbejde der var for stressende... det var simpelthen mit liv!

Jeg har været hos Dorthe 13 gange siden vores første samtale og det er meget svært at beskrive med ord hvad der er sket med mig.

 

Allerbedst kan jeg beskrive det med ordet 'ro'. Jeg har fået en indre ro som gør, at jeg ikke længere bekymrer mig om ting som ligger ude i fremtiden eller ting som jeg alligevel ikke har nogen indflydelse på.

Med den ro er fulgt en erkendelse af, at alting nok skal ordne sig... og det er som, at jo mere jeg tør stole på det, jo nemmere løser alting sig faktisk.

Jeg har fået forløst ting fra min barndom som jeg slet ikke var klar over har fyldt så meget som de har. Jeg har gjort op med idealer og mål jeg troede var vigtige for mig, men som i virkeligheden drænede mig. 

Men det allervigtigste jeg har lært er, at ændringerne starter med mig selv. JEG er den eneste der er ansvarlig for MIG.

 

Dorthe er et fantastisk menneske. Hun udstråler empati, næstekærlighed og oprigtig omsorg for mig. Hun kan være både åndelig eller lavpraktisk, hun er rigtig god til at mærke hvor JEG er og møde og fange mig lige der.

Jeg kan kun anbefale alle at give sig selv gaven, som et terapiforløb hos Dorthe er :)"  

      Charlotte 40 år   

Mit liv er blevet ændret

Allerede på vores første møde, hvor jeg fortalte om mig selv og min opvækst, var Dorthe hurtig til at opfange, hvor roden til mine personlige udfordringer var opstået i barndommen.

Dette blev hurtigt omdrejningspunkt i vores efterfølgende møder, og hvordan dette svigt har været med til at præge og definere min person og mine reaktionsmønstre.

Det har været en både voldsom men også befriende oplevelse at dele mine meget personlige tanker og oplevelser med Dorthe. Dette har kun kunne lade sig gøre, fordi jeg har oplevet en stærk indlevelse og oprigtighed i hendes nærvær og behandling af mine personlige udfordringer. 


Jeg er allerede kommet langt i min udvikling og har fået nogle værktøjer, som gør at mit liv er blevet ændret og vil blive det resten af mit liv. Jeg er glad og taknemmelig for mine møder med Dorthe og ser hende som en livscoach, som jeg vil opsøge, når jeg har behov for at vende vigtige personlige detaljer i mit liv.

Mand 38 år

Den bedste udviklingsrejse

"Jeg startede på min udviklings-rejse hos Dorthe Damkjær i efteråret 2016 – en beslutning som jeg aldrig har fortrudt!

 

Årsagen til at jeg kontaktede Dorthe var, at jeg ofte havnede i situationer, som jeg fik håndteret helt forkert. Det gik desværre ud over nogle mennesker, som står mig meget nær, og derfor besluttede jeg mig for at gøre noget ved det - her og nu. 

 

For mig har Dorthe været den helt perfekte hjælp til at komme videre i mit liv. På en yderst behagelig og meget empatisk måde har Dorthe givet mig en værktøjskasse fyldt med redskaber, som jeg kan bruge i hverdagen.

Det hjælper mig til at forstå mig selv og mine udfordringer meget bedre, og til at minimere risikoen for at udfordringerne opstår igen. Og sker det, har Dorthe hjulpet mig til at have et både bredere og dybere rodnet, som gør, at jeg står stærkere, hvis jeg igen kommer på usikker grund.

 

Mine snakke med Dorthe har været en af de bedste investeringer i mit liv – ikke så meget for at AFVILKE de problematiske elementer i mit liv, men mere for at UDVIKLE mig i den rigtige retning…

 

Så tak til dig Dorthe… fordi du har hjulpet mig ud på den bedste udviklingsrejse, man kunne ønske sig :-) .    

   Simon 43 år

Tro på mig selv og mere kærlighed og ro.

Jeg startede et forløb hos Dorthe på 5 sessioner, hvilket er det bedste jeg har givet til mig selv. Dorthe formår at gribe mig lige der hvor jeg falder og har givet mig tillid til mig selv og redskaber, som har hjulpet mig til at komme hjem til mig selv og finde ro. For hver gang er jeg gået fra sessionen med mere mening i livet, selvværd og tro på mig selv og mere kærlighed og ro. Dorthe er utrolig nærværende, kærlig og dygtig hvilket har gjort, at jeg fra første møde, har følt mig tryg og fået utrolig meget ud af samtalerne.                     

                                                                                 

 Kvinde 44 år

Bedre til at stå ved mig selv

​Jeg begyndte i terapi hos Dorthe, fordi jeg havde nogle konkrete problemstillinger som jeg ønskede at arbejde med. Men også fordi jeg ønskede sparring til selvudvikling generelt.

Hos Dorthe bliver jeg mødt der, hvor jeg er. Hun leder mig nænsomt og kærligt mod en større forståelse og accept af mig selv. Det er en stor glæde, at opleve, at blive bedre til, at stå ved mig selv og glimtvis opleve mit fulde potentiale og kunne udtrykke det uden begrænsning.

Dorthe arbejder på mange forskellige plan. Hun er god til, at fornemme, hvad der er brug for i situationen. Intuition, indlevelse og medfølelse er kendetegnende for Dorthes terapeutiske praksis."                                                                                        

      Rie 49 år