Få mere ro, glæde og overskud med  terapeutiske æteriske olier 

Lavendel 

Lavendel olie mod stress

180,- kr

Beroligende. Styrker kommunikationen, så vi bliver i stand til at kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Derfor er lavendel også ideel til stress, der handler om at forlade sig selv. Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket. Lindrer spændinger. Ideel til bedre søvn.

Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg. 

Genial til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe.

Stor flaske som indeholder 15 ml.

Din pris som kunde incl. 25 % rabat 180,-kr

Lemon 

Citron giver glæde og energi

79,- kr

865,- kr

Olien for fokus. Styrker koncentration og det mentale plan. Vi bliver i stand til at tage et skridt ad gangen. Giver klarhed og transformerer forvirring og tunghed. Lindrer udmattede hjerner og skaber mental fleksibilitet. Støtter indlæring og koncentration samt følelsen af at være dum. Skaber glæde og energi. Ideel til detox, fordøjelse og øm hals.

Stor flaske som indeholder 15 ml.

Din pris som kunde incl. 25 % rabat 79,-kr.

Wild Orange

Wrild Orange giver lethed

84,-kr

865,- kr

Olien for overflod. Den støtter os i forståelsen af, at der er nok. Transformerer følelsen af mangel og knokleri. Vi inspireres til at få gang i harachakraet, der handler om: Sjov, glæde, leg, spontanitet og positivitet. Olien lærer os at give og modtage uden regnskab. Vi forstår, at vi ikke behøver at hamstre, hvilket er essensen af mangelvibe. Resursetanker lander og inspirerer til løsninger, som vi nemt kan handle på. 

Stor flaske som indeholder 15 ml.

Din pris som kunde incl. 25 % rabat 84,-kr.

Frankensence

Frankensence kongen over alle olier

560,- kr

865,- kr

Olien for sandhed. Vores individuelle sandhed. Kendt som kongen over alle olier. Langt de fleste lyver om deres reelle behov. Både over for sig selv og andre. Giver nye perspektiver. Genial til hud, celler og nervesystem. Angst og spændinger. Højner bevidsthed og skaber spirituel vækkelse og evolution. Styrker os i at slippe løgne og alle former for lavere vibrationer. Fjerner skyklapper og bringer lys i mørket. Styrker relationen til far. 

Stor flaske som indeholder 15 ml.

Din pris som kunde incl. 25 % rabat 560,-kr.

​Dorthe Damkjær, Coach & Psykoterapeut

Adslev Skovvej 19, 8362 Hørning, Aarhus

Telefon: 23425397

Mail: info@dorthedamkjaer.dk