Livsforandrende clairvoyance

AKASHA ARKIVET

Læsning i Akasha arkivet.

 

Måske er du nysgerrig på et team eller et mønster i dit liv der udfordrer dig igen og igen - så vil jeg hjælpe med at hente information i Akasha arkivet, der kan gøre dig klogere på hvad det er for nogle sjælelige oplevelser der holder dig fast og forhindre dig i komme videre.

 

Sådan gør jeg!.

Jeg beder med største ydmyghed og med din tilladelse til at gå ind og hente informationer i Akasha arkivet for din sjæl. Med det formål at hjælpe til at løse dine nuværende udfordringer og på en måde så der stadig er læringen på det menneskelige plan.   

Jeg spør' ind til hvad det er for nogle mønstre og temaer din sjæl lander med i dette liv som gør at du har de nuværende udfordringer.

Hvad er læringen i de oplevelser?   

 

Hvordan kan du i højere grad heale fra de oplevelser? 

 

Hvad er det vigtig du forstår?

 

Clairvoyancen har ofte en healende effekt og du vil føle dig løftet og støttet. Samtidig får du redskaber og vejledning til dine næste skridt i livet. 

Sådan gør du:

  1. Du køber en Online Akasha clairvoyance ved trykke på knappen nedenfor. 

  2. Du vælger den tid der passer dig og skriver hvad du føler din udfordring er i besked feltet.

  3. Du betaler med mobilepay eller kontooverførsel 7120-1768240 nu eller senest 24 timer før sessionen, for at sikre dig din tid.

Pris:

Sessionen foregår via telefon. Du ringer mig op.

Varighed er 40 min.

Jeg forbereder mig 30 min.. inden.

pris  700,- kr.  

 Vigtigt! 

  • skriv hvad du føler udfordre dig +  

  • fødselsdato +

  • fødeby +

  • navn ved fødsel, hvis andet end nu.

Du kan bestille en tid ved at trykke på knappen herunder.

 

Herunder kan du læse hvad andre siger:

"Må jeg på det varmeste anbefale Dorthe, hun er spot on! Dorthe har en særlig og empatiske energi over sig. Også selvom det foregår via telefon, mærker du tydeligt hendes tilstedeværelse og kærlige væsen. Hun er samtidig ekstrem etisk ansvarlig i hende tilgang til at arbejde med dig, hvilket gør, at du føler dig tryg i hele processen. Jeg er meget taknemmelig for de vise ord som jeg fik med mig af Dorthe. Ord som stadigvæk vækker resonans og skaber genklang i hele mit væsen. Ord, der fik mig til at se mig selv med nye øjne. Og fik mig til at reflektere over vinkler og kringlekroge, som jeg har forsømt. Dorthe ser dig og din kerne. Hun ser også hvilke lag i dig, der forhindrer dig i at folde din vinger ud. Hun ser din gaver og alt det smukke du står for. Alt dette ser hun uden at kende dig... Tak for dig Dorthe."

"Kære Dorthe, tusind tak for en meget fin oplevelse i dag. Den var som sagt utroligt rammende for min situation og de skridt jeg er ved at tage ned af 'min vej'. Det var smukt og fint at få sat så præcise ord på det, som jeg mærker og tænker, men endnu ikke selv er i stand til at formulere. Du er meget dygtig og har en meget stærk energi, som jeg stadig kan mærke er med mig. Jeg følte mig set og hørt på så dybt et plan. Jeg kommer helt sikkert tilbage igen"

"Jeg henvendte mig til Dorthe fordi min søn oplevede udfordringer socialt, følte sig udenfor og lidt forkert. Dorthe havde en rigtig fin sansning på min søn og kom med konkrete og brugbare redskaber til, hvordan jeg fremover kan hjælpe og støtte ham. Efterfølgende har jeg oplevet en healing hos ham, men også hos mig af barndomstraumer. En meget smuk oplevelse, der har givet en gladere dreng"

"Har fået en clairvoyance af Dorthe Damkjær, hun er et kærligt og indfølende menneske. Hun er virkelig sikker, utrolig præcis og rammende i det hun fortalte om mig som person og om mine udfordringer. Hun kom med bud på, hvad der ville være godt for mig, at arbejde med. Dejligt at få noget konkret der gav mening for mig og som jeg kan bruge videre frem. Oplevede at jeg fik healing undervejs og jeg havde en masse energi bagefter, hvor jeg normalt plejer at være meget træt. Jeg kan virkelig anbefale hende på det varmeste, det var virkelig brugbare informationer som jeg fik. En stor tak til dig Dorthe"