top of page

 
Aromaterapi massage - en vidunderlig måde at slappe helt af på.

Aromaterapi massage

Aromaterapi massage er en blid massagebehandling med æteriske olier,

som giver dyb ro og afslapning samt virker 

stressreducerende. De æteriske olier har en balancerende og inflammationsdæmpende effekt på kroppen og immunforsvaret styrkes. 

I Aromaterapi massagen bruges 100% rene økologiske æteriske olier fra doTERRA. Det er en vidunderlig behandlingsform, som giver ren forkælelse af krop, sind og sanser, samt fornyet energi.

De æteriske olier masseres blidt ind på ryg, nakke, baghoved og fødder. 

De 8 olier som indgår i behandlingen:

  • Balance og Lavendel, virker stressreducerende. 

  • On Gaurd, Melaluca, er god til immunforsvaret.

  • AromaTouch og Deep Blue, virker inflammationsdæmpende.

  • Wild orange og Pebermynte, giver balance og løfter humøret.  

 

Oliemassage

Behandlingens varrighed 60 min. 600,- kr.

Sommer tilbud 399,- kr.

"Jeg har fået en AromaTouch terapi hos Dorthe. Det er virkelig en oplevelse, der kan anbefales. En AromaTouch sammen med Dorthes rolige og venlige væsen gør at man går derfra total afslappet, afstresset og i rigtig godt humør."

"AromaTouch terpien var en rar afslutning på vores samtale, hvor jeg faldt helt til ro i min krop. Det er en blid og rar massage, som efterfølgende gav en rar tyngde og ro i kroppen. Det var trygt, at det var Dorthe, som jeg gennem længere tid har været i terapi hos, der gav aromaterpien."

"Behandlingen oplevede jeg som total afslapning, i selskab med dejlige dufte fra de forskellige olier. Der breder sig en varme i kroppen og man fyldes af en indre ro. Når behandlingen er slut, føles kroppen tung, en behagelig tung fornemmelse og så føles det som om alt væske er drænet væk, jeg var meget tørstig. Jeg ser allerede frem til næste gang jeg skal modtage AromaTouch behandling."

bottom of page